Mód: Invasion 44

Módy,hraní,proste vše...
Uživatelský avatar
2/JG26_Marsso
Člen eskadry
Člen eskadry
Příspěvky: 559
Registrován: 30 bře 2011 15:43
Bydliště: Slovakia
PC sestava: CPU: i5 4670k 3,9Ghz
RAM: Crucial 16GB 1600Mhz
MB: ASUS Z97-A
GPU: ASUS GTX 1070 STRIX OC
SSD: Crucial M500 120GB
HDD: WD Blue 1OOOGB
PSU: Corsair HX 520W
Monitor: 23" LG M2350D

Re: Arma 2

Příspěvekod 2/JG26_Marsso » 06 srp 2013 10:43

[youtube1]http://www.youtube.com/watch?v=sWqwH6RjEuY[/youtube1]
Obrázek

Uživatelský avatar
310_Pip
Obergefreiter
Obergefreiter
Příspěvky: 38
Registrován: 08 zář 2011 17:49
Bydliště: Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Re: Arma 2

Příspěvekod 310_Pip » 06 srp 2013 13:37

hrajem, PlayWithSIX známe a tady máš kvíz, kdopak je Muffel a kdo já ;)

http://img692.imageshack.us/img692/1677/r7n1.jpg

Obrázek


akce na BTK (Born to Kill)
"Á Luftwaffe, ty dostanou vždycky pěkně nandáno!" Homer J. Simpson
------------------------------------------------------------------------------------------
Obrázek

Uživatelský avatar
2/JG26_Marsso
Člen eskadry
Člen eskadry
Příspěvky: 559
Registrován: 30 bře 2011 15:43
Bydliště: Slovakia
PC sestava: CPU: i5 4670k 3,9Ghz
RAM: Crucial 16GB 1600Mhz
MB: ASUS Z97-A
GPU: ASUS GTX 1070 STRIX OC
SSD: Crucial M500 120GB
HDD: WD Blue 1OOOGB
PSU: Corsair HX 520W
Monitor: 23" LG M2350D

Re: Arma 2

Příspěvekod 2/JG26_Marsso » 07 srp 2013 09:10

jo hezska fotka :)
a mod invasion 44 nehrajete ? iba modernu valku ?

Toto vas musi navnadit :D
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7hmLKkZ7z-8[/youtube]
Obrázek

Uživatelský avatar
2/JG26_Krak
Člen eskadry
Člen eskadry
Příspěvky: 636
Registrován: 05 dub 2011 16:24
Bydliště: Londyn
PC sestava: OS Windows 10 Pro 64-bit
Motherboard ASUS Z97-PRO Gamer
Intel (Hard)Core i7-4790 3.60GHz
DDR3 8.00 GB RAM
HDD Storage 250GB + 1000TB external HDD
NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB Founders Edition
Monitor 4K 28'' AOC U2879VF
Logitech G940 set
Kontaktovat uživatele:

Re: Arma 2

Příspěvekod 2/JG26_Krak » 08 srp 2013 15:22

Tak cisto teoreticky ked mam 2cpu 2.53ghz, 4gb pamat a gtx 660 tak to nerozbehnem hej? ci hej?
ObrázekObrázekObrázek

Uživatelský avatar
2/JG26_Marsso
Člen eskadry
Člen eskadry
Příspěvky: 559
Registrován: 30 bře 2011 15:43
Bydliště: Slovakia
PC sestava: CPU: i5 4670k 3,9Ghz
RAM: Crucial 16GB 1600Mhz
MB: ASUS Z97-A
GPU: ASUS GTX 1070 STRIX OC
SSD: Crucial M500 120GB
HDD: WD Blue 1OOOGB
PSU: Corsair HX 520W
Monitor: 23" LG M2350D

Re: Arma 2

Příspěvekod 2/JG26_Marsso » 08 srp 2013 19:51

Rozbehnes v pohode, ale budes mat pravdepodobne malo FPS, ked su pustne mapy ako napr. s tej operation overhead tam neni tolko tej pohyblivej travy a budov, tam to bezi aj mne aj kamosovi krasne aj 60 FPS +/-
Za vyskusanie nic nedas ;) Ak ti to bude sekat tak to jednoducho das uninstal :arrow:
ked ces dam ti torrent odkal to stahnes :B:
Obrázek

Uživatelský avatar
2/JG26_Krak
Člen eskadry
Člen eskadry
Příspěvky: 636
Registrován: 05 dub 2011 16:24
Bydliště: Londyn
PC sestava: OS Windows 10 Pro 64-bit
Motherboard ASUS Z97-PRO Gamer
Intel (Hard)Core i7-4790 3.60GHz
DDR3 8.00 GB RAM
HDD Storage 250GB + 1000TB external HDD
NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB Founders Edition
Monitor 4K 28'' AOC U2879VF
Logitech G940 set
Kontaktovat uživatele:

Re: Arma 2

Příspěvekod 2/JG26_Krak » 09 srp 2013 08:43

dnes si to "kupim" na svojich strankach a sprobujem bo co som prestal hrat Battleground Europe chyba mi take nieco z 2 svv.
ObrázekObrázekObrázek

Uživatelský avatar
LEON
Feldwebel
Feldwebel
Příspěvky: 111
Registrován: 18 bře 2012 09:52
PC sestava: Intel Core i5-6600K 3,9GHz
GIGABYTE MB Sc LGA1151 Z170-HD3
CRUCIAL 8GB Ballistix Sport DDR4 2400MHz
GTX 970 MSI GAMING 4GB
128GB SSD pro Win10 + 1TB HDD
LCD 24" DELL 1900x1200 (IPS)
MSFF2 + 3x Saitek Quadrant + Happy pedály
Kontaktovat uživatele:

Re: Arma 2

Příspěvekod LEON » 09 srp 2013 09:04

Proč jsi vlastně WWII online hrát přestal?
Obrázek Obrázek Obrázek

Uživatelský avatar
2/JG26_Krak
Člen eskadry
Člen eskadry
Příspěvky: 636
Registrován: 05 dub 2011 16:24
Bydliště: Londyn
PC sestava: OS Windows 10 Pro 64-bit
Motherboard ASUS Z97-PRO Gamer
Intel (Hard)Core i7-4790 3.60GHz
DDR3 8.00 GB RAM
HDD Storage 250GB + 1000TB external HDD
NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB Founders Edition
Monitor 4K 28'' AOC U2879VF
Logitech G940 set
Kontaktovat uživatele:

Re: Arma 2

Příspěvekod 2/JG26_Krak » 09 srp 2013 11:57

Bol som clenom cs. brigady, chodilo ich ale velmi malo. Max 3 na seansu. Ale vacsinou som bol sam. Plus dalsim faktom bola grafika. Neprislo mi fer ze si niekto moze orezat grafik na taku uroven, ze nema stromy len take tycky, zrusi si uplne travu atd. To je celkom dolezita vec, skryt delo alebo tank do hustiny. Ako pesiak som sa snazil vuyzivat vysoku travu ale co je to platne, ked pre niekoho sa plazim jak tela po holej zemi, si myslim jaky som ja Vinetu ze sa viem skryt, ale on ma vidi z Havru do Pariza. A neskor sa k tomu pridala nova mapa ci server to bol? Normandia alebo iba vylodenie den D? To este viac rozdelilo hracov. Som prisiel na server hrat a pomaly nebolo kde a s kym alebo proti komu.
Ale uznavam ze to malo gule. Nechapem ako som mohol s gulometom lezat v okope aj dve realne hodiny a istit nasich dvoch tankistov proti saperom. Ty vole :D .
ObrázekObrázekObrázek

Uživatelský avatar
2/JG26_Marsso
Člen eskadry
Člen eskadry
Příspěvky: 559
Registrován: 30 bře 2011 15:43
Bydliště: Slovakia
PC sestava: CPU: i5 4670k 3,9Ghz
RAM: Crucial 16GB 1600Mhz
MB: ASUS Z97-A
GPU: ASUS GTX 1070 STRIX OC
SSD: Crucial M500 120GB
HDD: WD Blue 1OOOGB
PSU: Corsair HX 520W
Monitor: 23" LG M2350D

Re: Arma 2

Příspěvekod 2/JG26_Marsso » 09 srp 2013 14:03

2/JG26_Krak píše:Tak cisto teoreticky ked mam 2cpu 2.53ghz, 4gb pamat a gtx 660 tak to nerozbehnem hej? ci hej?

A ty CLODa hras na tomto ? Ja myslel ze uz si upgrejdoval PC :)
Ked ti na tomto bezi CLOD tak armu spustis tiez, akurat si to neuzijes na full grafike to je jasne :|
Obrázek

Uživatelský avatar
310_Pip
Obergefreiter
Obergefreiter
Příspěvky: 38
Registrován: 08 zář 2011 17:49
Bydliště: Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Re: Arma 2

Příspěvekod 310_Pip » 09 srp 2013 15:11

2/JG26_Marsso píše:
2/JG26_Krak píše:Tak cisto teoreticky ked mam 2cpu 2.53ghz, 4gb pamat a gtx 660 tak to nerozbehnem hej? ci hej?

A ty CLODa hras na tomto ? Ja myslel ze uz si upgrejdoval PC :)
Ked ti na tomto bezi CLOD tak armu spustis tiez, akurat si to neuzijes na full grafike to je jasne :|


proč by ne? tohle je na A2 dopstačující...
"Á Luftwaffe, ty dostanou vždycky pěkně nandáno!" Homer J. Simpson
------------------------------------------------------------------------------------------
Obrázek

Uživatelský avatar
LEON
Feldwebel
Feldwebel
Příspěvky: 111
Registrován: 18 bře 2012 09:52
PC sestava: Intel Core i5-6600K 3,9GHz
GIGABYTE MB Sc LGA1151 Z170-HD3
CRUCIAL 8GB Ballistix Sport DDR4 2400MHz
GTX 970 MSI GAMING 4GB
128GB SSD pro Win10 + 1TB HDD
LCD 24" DELL 1900x1200 (IPS)
MSFF2 + 3x Saitek Quadrant + Happy pedály
Kontaktovat uživatele:

Re: Arma 2

Příspěvekod LEON » 09 srp 2013 17:31

2/JG26_Krak píše:Bol som clenom cs. brigady, chodilo ich ale velmi malo. Max 3 na seansu. Ale vacsinou som bol sam. Plus dalsim faktom bola grafika. Neprislo mi fer ze si niekto moze orezat grafik na taku uroven, ze nema stromy len take tycky, zrusi si uplne travu atd. To je celkom dolezita vec, skryt delo alebo tank do hustiny. Ako pesiak som sa snazil vuyzivat vysoku travu ale co je to platne, ked pre niekoho sa plazim jak tela po holej zemi, si myslim jaky som ja Vinetu ze sa viem skryt, ale on ma vidi z Havru do Pariza. A neskor sa k tomu pridala nova mapa ci server to bol? Normandia alebo iba vylodenie den D? To este viac rozdelilo hracov. Som prisiel na server hrat a pomaly nebolo kde a s kym alebo proti komu.
Ale uznavam ze to malo gule. Nechapem ako som mohol s gulometom lezat v okope aj dve realne hodiny a istit nasich dvoch tankistov proti saperom. Ty vole :D .


S tím získáním výhody pomocí osekání grafických detailů to ale není chyba WWII online, to přece jde v každé online hře, i ve Šturmovi se např. záměrně snižovalo rozlišení, aby byl lépe vidět větší dot. Já jsem WWII online také chvíli zkoušel, atmosféru to mělo ohromnou, nejvíc se mi na tom líbily ty ohromné mapy, ale lidí jsem tam moc nepotkal, což ale mohlo být způsobeno tím, že jsem tam byl solo, bez klanu. Od dalších pokusů mě také odradila ta ,,předšturmovská" grafika, přece jen už moje oči byly zvyklé 10 let na nějaký standard... Alespoň nějaký retexturovací balíček nebo nějaká podobná modifikace se pro WWII OL nedělá? Zasloužil by si to, lepší MMO-FPS není a asi ještě dlouho nebude :(
Obrázek Obrázek Obrázek

Uživatelský avatar
2/JG26_Krak
Člen eskadry
Člen eskadry
Příspěvky: 636
Registrován: 05 dub 2011 16:24
Bydliště: Londyn
PC sestava: OS Windows 10 Pro 64-bit
Motherboard ASUS Z97-PRO Gamer
Intel (Hard)Core i7-4790 3.60GHz
DDR3 8.00 GB RAM
HDD Storage 250GB + 1000TB external HDD
NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB Founders Edition
Monitor 4K 28'' AOC U2879VF
Logitech G940 set
Kontaktovat uživatele:

Re: Mód: Invasion 44

Příspěvekod 2/JG26_Krak » 09 srp 2013 17:48

Tak to je jasne ze hra nemoze za to, ze si ju niekto oseka takto. Ale mala by mat nejake minimum, pod ktore uz nemozes ist a tym padom zarucit kazdemu aspon vyrovnane podmienky. Ina vec je ze nechapem ludi, ktori si takto zamerne dokurvia hru len kvoli kilom. Ved ako spominas sam, samotna hra je kripel jak svin. Ved to je ako hrat hru na amige v nejakom 97. roku.
ObrázekObrázekObrázek

2/JG26_Vladis
Člen eskadry
Člen eskadry
Příspěvky: 206
Registrován: 20 kvě 2013 09:55
Bydliště: Trnava, SK

Re: Mód: Invasion 44

Příspěvekod 2/JG26_Vladis » 10 srp 2013 05:13

No ja vam nevim, podla niektorych videii (hlavne to marssove v cheate - Operation Blitz ) nema to az taku tu 2svetovu atmosku, je vidiet ze to je len priplacnuty adon :| V3S, komunisticke betonovo-panelove ploty, komancovske poulicne osvetlenie, ta domova architektura, TV anteny na kazdej chatrci-dome, atd, proste mne to pripomina vysity komunizmus 80r a nie 44.
Ale inak herne a graficky to vyzera dost zaujimavo.

Uživatelský avatar
2/JG26_Marsso
Člen eskadry
Člen eskadry
Příspěvky: 559
Registrován: 30 bře 2011 15:43
Bydliště: Slovakia
PC sestava: CPU: i5 4670k 3,9Ghz
RAM: Crucial 16GB 1600Mhz
MB: ASUS Z97-A
GPU: ASUS GTX 1070 STRIX OC
SSD: Crucial M500 120GB
HDD: WD Blue 1OOOGB
PSU: Corsair HX 520W
Monitor: 23" LG M2350D

Re: Mód: Invasion 44

Příspěvekod 2/JG26_Marsso » 10 srp 2013 08:05

Ano ta hra je na komacovsky styl urobena ved sa to odohrava v rusku, je to len ako vravis addon do hry, ale ide o tu atmosku a realitu, a ked sa ti to nepaci nikto ta to hrat nenuti :B:
Obrázek

Uživatelský avatar
2/JG26_Krak
Člen eskadry
Člen eskadry
Příspěvky: 636
Registrován: 05 dub 2011 16:24
Bydliště: Londyn
PC sestava: OS Windows 10 Pro 64-bit
Motherboard ASUS Z97-PRO Gamer
Intel (Hard)Core i7-4790 3.60GHz
DDR3 8.00 GB RAM
HDD Storage 250GB + 1000TB external HDD
NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB Founders Edition
Monitor 4K 28'' AOC U2879VF
Logitech G940 set
Kontaktovat uživatele:

Re: Mód: Invasion 44

Příspěvekod 2/JG26_Krak » 10 srp 2013 18:14

Marsso ty si :D . Ze ty to beres vsetko osobne...
Edit more: Aku Armu presne si mam kupit, je ich dost.
+, ma niekto zaujem aspon skusit Battleground Europe? http://www.battlegroundeurope.com/index.php/getting-started/download-the-game
ObrázekObrázekObrázek


Zpět na

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host