Vybuchol na molekuly.Zrazu som mal dalšieho na šiestej,no bol dost daleko,stihol som sa otočit a vypálit na čelnák čím som ho postrašil.Letisko a flaky boli blízko nabral som kurz do mrakov kde ma stratil,stočil som to a vrátil sa za ním.Venoval sa 109tke ktorá tam priletela na pomoc.Pár krát som som Spita ošil a v spolupráci so 109tkou bol zostrelený.Vzápätí sa tam ukázal další Spit ktorý bol nepríjemný,držal som to na rýchlosti a pokúšal sa ho deflekčne obstrelovat.Nakoniec prišla moja chvíla ked sa zavesil za 109tku a tá mi ho natiahla do vstúpania.Stačilo len stlačit spúšt.

Vzdialil som sa od bojiska a šiel pristát.Začali sa prihlasovat chalani z Troch Dubov.Sadli do červených strojov.Pomyslel som si že len teraz to bude zábava.Stúpal som opät na západ a modrý mi hlásili nepriatelskú činnost severne nad ponorkami.Letím tam z výšky 5000m a vidím masivný súboj pod sebou.Padám na Spita ktorý porcuje 109tku a dávam mu zásah na motor a nádrž.

Odlietam rýchlo preč a mám za sebou dalšieho Spita ktorý po mne striela.Mám vysokú rýchlost a útočím na svoj rozdymený Spit.Ten padá do mora.Spitfire za mnou striela ako divý a nechce ma pustit.Vidím že sa za ním púštajú dve 109tky,začínam nožnicovat a Spifire prechádza do vývrtky.109tky ho porcujú a posielajú do mora.Odlietam do bezpečia nastúpat,situácia sa upokojila ked vidím velký kontakt pod sebou,pádám z výšky 5000m na A 20C a zostrelujem ju.

Mapa sa končí a na rade je Taliansko 1944.Sadám do FW 190 A5 Ata a letím na miesto kde sa mám stretnút s nepriatelskými bombardérmi.Som nad miestom a kolegovia mi hlásia formáciu 20km južne,letím tam a útočím.Zasahujem na čelnák jednu B 17 ktorá začína horiet.

Vstúpam na další útok,no vidím ako stíhačky nepriatela útočia na kolegov.Letím im na pomoc no neskoro.Ostal som tam sám s jednou Fw 190 ktorá to odklápa do mrakov.Začínam útočit na P 47 a zasahujem ju do trupu,tá to odklápa a dajvuje.

Dalšie P 47 mi preletí okolo,začínam stúpat že na nu zaútočím.Za mnou blízko Spitfire,to nevyzerá dobre.Začínam prechádzat do defenzívy a tahám ich do mrakov.Spitfire sa drží a nechce ma pustit,štastie že mu ulietam.Mám dištanc,ale P 47 sa po mne púšta,skúšam ju vynožničkovat a darí sa mi,no P47 to pekne potiahla a zneškodnuje moju strelbu.Letím nad svoje flaky.Spitfire a P 47 z dialky pália no nič nezasahujú.Radšej som bol opatrnejší pri tejto akcii,ten Spit bol nepríjemný.Nakoniec ma nedokážu dobehnút a odklápajú domov.Koniec misie sa blíži,ani nestačím pristát.Super.Hlásim 5 lietadiel zničených.